O nas

arhein logo črn

Kdo smo?

Sanja Zvonkovič

univerzitetna diplomirana inženirka arhitekture

Sem mlada, kreativna in neobremenjena arhitektka in oblikovalka, kateri največjo strast predstavlja oblikovanje interierjev in notranje opreme, poleg strokovnega dela pa me navdušuje plesna umetnost in vse povezano z njo. Iz plesa črpam navdih za ustvarjanje v arhitekturi in obratno. Nikoli strogo ne ločujem dejavnosti s katerimi se ukvarjam, ampak poskušam delati multidisciplinarno. Zanima me vse povezano z vizualno umetnostjo, plesom, glasbo, gledališčem in umetnostjo nasploh. Takšen pristop k snovanju arhitekture in vizualnih izdelkov je zame ključen za kvalitetne rezultate na vseh področjih v življenju.

Prostoru, ki ga ustvarjam, poskušam dati dodano vrednost in najpomembnejši kritik zame je naročnik. Pozitiven in odkrit odnos med arhitektom in naročnikom je ključnega pomena za ustvarjanje dobre arhitekture.

sanja-zvonkovic-arhein-arhitektura
Biografija

Študirala sem na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani in leta 2013 uspešno diplomirala. Že med študijem sem si pridobila 5 let izkušenj v praksi z delom v različnih arhitekturnih birojih v Ljubljani (Atelje Vozlič, Kans d.o.o., Draft arhitekti, ArhitekTis…).

Po diplomi sem najprej opravljala projektno delo, nato pa bila 17 mesecev zaposlena v podjetju Spina Novo mesto d.o.o., kjer sem bila vpletena v projektiranje vseh vrst in zahtevnosti gradenj (IDZ, PGD, PZI, PID…) od nezahtevnih in enostavnih objektov, stanovanjskih objektov, pa vse do velikih poslovnih in industrijskih objektov ter načrtovanju notranje opreme.

Nato sem začutila željo po samostojnosti in delu v lokalnem okolju zato je novembra 2015 nastal ARHEIN s sedežem v Metliki.